Clicky

Licenta Windows 8.1 Pro

In Stock

Licenta Windows 8.1 Pro

✅ 100% Original, fără dată de expirare

✅ Factură fiscală pentru firmă sau persoană fizică

✅ Destinată activării unui singur dispozitiv

✅ Activare online

✅ Licență transferabilă

✅ Tutoriale pentru instalare și activare

✅ Garanție 3 ANI de la data achiziției

✅ Se descarcă de pe site-ul producătorului

✅ Se acociaza contului Microsoft

45.00lei

TOATE PLĂȚILE SUNT SECURIZATE

toate platile sunt securizate

Descriere

Recenzii 45
Sending
User Review
0 (0 votes)

Windows 8.1 Pro:

 

Ai nevoie de o licență Windows 8.1 Pro dacă vrei să profiți de toate funcțiile cu care este dotat sistemul de operare, de la simpla personalizare a ecranului (imagine de fundal, design iconițe, tematică, aspect meniu, etc.) până la elemente legate de performanță și de securitate.

Copiile piratate încă sunt destul de răspândite în rândul utilizatorilor (e drept, această practică este în scădere), dar îți pot aduce multe probleme – nu sunt deloc productive și nici legale.

PC-ul se poate bloca în timpul funcționării, nu poți profita de upgrade-urile lansate și să nu mai aducem aminte de notificarea care apare constant pentru a te avertiza că trebuie să îți activezi Windows-ul.

De ce să te stresezi cu astfel de lucruri mărunte când poți cumpăra o licență Windows 8.1 pro și să nu mai ai probleme? Prețul este accesibil pentru oricine, iar beneficiile sunt multe și semnificative.

Este mai sigur să folosești un software licențiat.

Windows 8.1 Pro

Odată cu licenta Windows 8.1 pro, care de fapt este o cheie digitală unică formată din 25 caractere pe care trebuie să o introduci în sistem, primești și acces la suportul producătorului, la upgrade-urile care apar pe piață și la o securitate mai bună a PC-ul.

Dacă PC-ul este instrumentul tău de lucru, în care păstrezi date importante, atunci o licență Windows 8 este o necesitate – în acest fel te poți asigura că toată munca ta este securizată și protejată.

Achizionează o licenta Windows 8.1 pro și bucură-te de o performanță superioară, de un nivel înalt de securitate și de o funcționare în legalitate. Știai că utilizarea unei copii piratate se consideră furt de proprietate intelectuală?

Dacă ai întrebări despre această licență sau îți este necesar un alt software, nu ezita să ne contactezi pe email sau telefonic, va fi mereu cineva disponibil sa raspundă la telefon sau la mesaje.

Scopul nostru este să facem fiecare client fericit.

 

 

0 Comments

  1. Mariana 21 iunie 2022

Leave a Reply

error: Copierea partiala sau totala a acestui site este strict interzisa

OFERTĂ VALABILĂ PÂNĂ PE 31 AUGUST

OFERTĂ

10% Reducere
La toate produsele

Reducerea se aplică automat și poate fi vizibilă în pagina de coș sau checkout 

5/5