Clicky

Windows 7 Pro

In Stock

45.00lei

TOATE PLĂȚILE SUNT SECURIZATE

toate platile sunt securizate

Descriere

Windows 7 pro:

Activate Windows. Go to PC settings to activate Windows.”

Dacă activitatea ta în fața PC-ul este des întreruptă de o astfel de notificare ce apare în colțul din dreapta, jos, înseamnă că a venit momentul să cumperi o licență Windows 7.

Această licență este de fapt o cheie digitală unică formată din 25 caractere, compatibilă atât pentru versiunea de 32-bit, cât și pentru versiunea 64-bit, cu care îți poți activa Windows-ul.

O licență Windows 7 îți permite să utilizezi toate funcțiile programului. Utilizarea unui software ilegal (copie piratată) nu este recomandată și nu este nici legală – o astfel de activitate este considerată furt de proprietate intelectuală.

De ce să riști o amendă când poți achiziționa o licență și să lucrezi astfel în legalitate? În plus, o licență îți asigură și acces la suportul oferit de producător – orice problemă ai avea cu sistemul de operare, aceasta se va rezolva în cel mai scurt timp doar contactând echipa de suport. Nu poți face acest lucru în momentul în care lucrezi cu o copie piratată.

Este mult mai sigur să folosești un software licențiat.

Windows 7 Pro

Dacă ai o licență Windows  poți instala diverse update-uri care îmbunătățesc funcționalitatea PC-ului tău și elimină toate vulnerabilitățile legate de securitate. Îți poți personaliza sistemul de operare, poți schimba fundalul, meniul și tema. Pe scurt, o licență îți aduce nu doar performanță, ci și siguranță.

Cu o licență Windows 7 poți beneficia de conectare remote, back-up avansat, partajare fișiere prin Home group, conectare mai ușoară la rețelele companiei prin Domain Join, etc. Toate acestea nu îți sunt asigurate de o copie piratată. Așa că, alege legalitatea și performanța și achiziționează o licență Windows 7 pentru a te bucura de toate avantajele pe care ți le aduce!

Poți comanda această liceță digitală dar și alte licențe la fel de utile, toate pe activaresoft.ro

Dacă ai neclarități, ne poți contacta telefonic ( L-V: ) 09:00 – 16:00 si pe emai 24/7.

Leave a Reply

error: Copierea partiala sau totala a acestui site este strict interzisa

OFERTĂ VALABILĂ PÂNĂ PE 31 AUGUST

OFERTĂ

10% Reducere
La toate produsele

Reducerea se aplică automat și poate fi vizibilă în pagina de coș sau checkout 

5/5