Clicky

1.1 Prevederi generale 

Acești “Termeni și Condiții” (denumiți în continuare “Termeni și Condiții”) ale Vânzătorului modifică drepturile și obligațiile reciproce generate de/sau privitoare la contractul de vânzare-cumpărare (denumit în continuare “contract de vânzare-cumpărare”) încheiat intre Vânzător și altă persoană fizică sau juridică(denumit în continuare “Cumpărător”) prin magazinul online al Vânzătorului. Magazinul online este operat de către Vânzător prin website-ul  – https://activaresoft.ro

1.2 Termenii si condițiile vânzătorului sunt prezentate in acest document si stabilesc drepturile si obligațiile ambelor părți (vânzător- cumpărător) in urma efectuării unei comenzi.

1.3 Acești termini si condiții trebuie citiți de către cumpărător deoarece fac parte din contract.

1.4 Plasarea unei comenzi pe website-ul https://activaresoft.ro  aduce in mod implicit si acceptarea  “ termeni si condiții “prezentați in acest document.

2.1 Către cine sunt adresate serviciile activaresoft.ro:

2.2 Serviciile noastre sunt adresate persoanelor juridice si/sau fizice,carora li se asigura drepturile prezentate in acesti Termeni si Conditii.

2.3 activaresoft.ro  nu isi asuma responsabilitatea pentru informațiile eronate oferite de către cumpărător.

2.4 Comenzile sunt livrate in maxim 24 de ore din momentul in care plasați comanda.

2.5 SC GENERAL-PKP SRL prin intermediul magazinului digital activaresoft.ro oferă spre vânzare licențe software refurbished/second-hand, acestea au fost folosite in trecut de alte instituții sau firme care din diferite motive nu le mai folosesc

2.6 Licențele pe care vânzătorul le pune la dispoziția clienților sunt destinate atât persoanelor juridice cat si persoanelor fizice.

2.7 Pentru a finaliza o comanda pe PJ, pe lângă nume si prenume trebuie introdus si numele firmei + CUI/CIF 

2.8 Corespondenta intre vânzător si cumpărător se face folosind adresa de email: contact@activaresoft.ro 

3.1 Produsele noastre:

3.2 In cadrul acestui document (termeni si condiții),termenul produs se refera la codul de activare transmis prin email de către vânzător.

3.3 Imaginile prezente pe website si in campaniile publicitare au ca unic scop prezentarea serviciului si fiecare fișier media are doar un scop informativ.

3.4 Produs

4.1 Procedura de comanda si de livrare:

4.2 Plasarea unei comenzi se face completând formularul de comanda prezent pe website-ul: https://activaresoft.ro , pe email sau telefonic.

4.3 Adresa de email pentru comenzi este : contact@activaresoft.ro

4.4 Livrarea comenzilor se face in format digital pe adresa de email a cumpărătorului

4.5 Mesajul ce va conține datele necesare activării va fi trimis către dumneavoastră pe adresa de email lăsata in formularul de comanda sau pe adresa de email comunicata in scris pe email sau verbal prin intermediul apelului telefonic.

 5.1 Drepturi, Obligații și Notificări 

5.2 Cumpărătorul este obligat să informeze Vânzătorul cu privire la funcționarea defectuoasă, precum este prevăzut mai jos, în termen de maxim 14 zile de la  descoperirea acesteia, dar nu mai târziu de 30 de zile de la cumpărare. Orice raportare a funcționarii defectuoase efectuate după 30 de zile de la cumpărare nu va fi acceptata de către Vânzător.

5.3 Vânzătorul este obligat către Cumpărător să furnizeze bunuri fără defecte la livrare.

5.4 Cumpărătorul trebuie să își asume ca există posibilitatea ca unele produse sa nu fie funcționale având in vedere ca acestea sunt second-hand si are obligația să înștiințeze vânzătorul nu mai târziu de 30 de zile de la plasarea comenzii.

5.5 Produsele precum Office Professional Plus 2016 – 2019 – 2021 nu sunt transferabile și nici reutilizabile dupa reinstalarea sistemului de operare excepție făcând acele produse care are mențiunea ” Se asociază contului Microsoft  sau utilizabil după reinstalare”. Fără aceste mențiuni aceste licențe nu beneficiază de garanție după reinstalarea/schimbarea/deteriorarea sistemului de operare sau al dispozitivului. 

5.6 Vânzătorul își ia obligația de a înlocui produsele nefuncționale ținând cont de mențiunile de mai sus.

5.7 Cumpărătorul are obligația să citească descrierea produsului și să stabilească dacă respectivul produs indeplineste cerintele lui. Cumpărătorul are obligația de a contacta Vânzătorul înainte de plasarea unei comenzi în cazul în care are neclarități in ceea ce privește unul sau mai multe produse.

5.8 Descrierea produselor este una bază si pot lipsi unele informatii. Cumparatorul nu trebuie sa plaseze o comanda daca are neclaritati in ceea ce priveste unul sau mai multe produse si trebuie sa contacteze Vanzatorul pentru a primi informatiile necesare. Contactul poate fi realizat prin e-mail, Chat, Whatsapp, Telefonic. 

 

6.1Garanție

6.2 Vânzătorul garantează buna funcționare a produsului timp de 12 luni, acest lucru fiind condiționat
de activarea produsului într-un termen de 30 de zile de la data achiziționării.

6.3 Atunci când se dorește activarea garanției, va trebui sa prezentați factura fiscala ca proba a
cumpărării.

6.4 In cazul in care apar probleme tehnice in momentul activării,va rugam sa ne trimiteți un printscreen cu mesajul erorii la adresa de email: contact@activaresoft.ro pentru a interveni cu oferirea unei soluții sau înlocuirea codului de activare.

6.5 Licențele trebuie activate in maxim 30 de zile de la data achiziției.

6.6 In cazul in care sunteți in imposibilitatea de a activa in intervalul precizat mai sus, va rugam sa nu depuneți comanda si sa achiziționați atunci când veți putea activa.

7.1 Anularea unei comenzi

7.2 Decizia de anulare a comenzii se poate face unilateral de către cumpărător doar in cazul in care
acesta a plasat comanda dar inca nu a primit codul/urile de activare.

7.3 Dupa primirea sau expedierea codului/codurilor de activare de către vânzator ( vânzătorul trebuie
sa prezinte copia mesajului email transmis catre adresa de email furnizata de  catre cumparator ) comanda nu va fi anulata si prin urmare suma achitata de catre cumparator nu va fi rambursata, exceptie facand doar un acord scris ( mesaje email ) intre vanzator si cumparator.

7.4 În cazul în care comanda conține un pachet sau mai multe produse, anularea și rambursarea va fi integrală dacă problemele au apărut la toate produsele din comandă sau la ambele licențe din pachet.

Exemplu:  Clientul a cumpărat un Pachet Windows 11 Pro și Office Professional plus 2021 și a intampinat probleme ce nu pot fi remediate la Windows 11 Pro. Suma rambursată va echivala cu prețul pachetului /2 și nu suma achitată pentru întregul pachet. ( Preț Pachet 95 lei / 2 = 47,5 lei )

7.5 Pentru a putea procesa cererea de anulare a comenzii ( partial sau integral ) clientul are obligatia de a completa formularul de mai jos si de a oferi informatiile cerute de către vânzător. ( Informatii necesarea pentru procesarea cererii: Nume și Prenume, Adresa de email folosită la plasarea comenzii, Descrierea problemei intalnite, printscreen cu problema/problemele intalnite. )

Cele menționate la punctele
2.2 si 2.3 sunt susținute de următoare legi si/sau ordonanțe: Ordonanța nr.130/2000,
art.10 și OUG34/2014 art.16

8.1 Opțiuni de plata:

8.2Optiunilede plata prezente pe website-ul https://activaresoft.ro  sunt următoarele:

Plata cu cardul,  transfer bancar.

8.3Procesarea plații cu cardul este efectuata de către https://netopia-payments.com

Cardurile acceptate sunt: Visa,Mastercard

8.4 https://activaresoft.ro  nu va procesa nicio plată si nu va avea acces la datele dumneavoastră bancare, aceste aspecte țin in exclusivitate de procesatorul de plati menționat mai sus.

8.5 Plățile sunt asigurate prin intermediul 3D secure ceea ce înseamnă ca dumneavoastră va trebui sa autentificați tranzacția prin sms sau token.

8.6 Comenzile efectuate prin transfer bancar sau trebuie achitate într-un termen de 5 zile de la plasarea comenzii pe email sau telefon.

8.7 Livrarea produselor se efectuează după ce contravaloarea produsului este afișata in contul bancar sau după ce cumpărătorul trimite dovada plații pe adresa de emaila vânzătorului.

8.8 https://activaresoft.ro  emite factura fiscală după plata integrala a valorii comenzii.

Factura va fi transmisă pe adresa de email prin intermediul https://oblio.eu  

8.1 Despre Termeni si condiții:

8.2 Dacă oricare prevedere a Termenilor și Condițiilor este sau devine lipsită de valabilitate sau neaplicabilă, aceasta trebuie înlocuita cu o prevedere având înțeles similar. Lipsa de valabilitate sau aplicabilitate a uneia sau a mai multor prevederi nu afectează valabilitatea celorlalte prevederi. Modificările la Contractul de Vânzare – Cumpărare sau la Termeni și Condiții trebuie efectuate în scris.

8.3 Termeni și Condiții” pot fi modificați de către Vânzător. Această prevedere nu trebuie să afecteze drepturile și obligațiile generate după perioada de aplicabilitate a versiunii anterioare a Termenilor și Condițiilor. Cumpărătorul care nu este de acord cu schimbarea Termenilor și Condițiilor este obligat sa îl notifice pe Vânzător cu privire la dezacordul său privind modificarea „Termenilor și Condițiilor” sau să denunțe unilateral contractul pentru acest temei.

9.1 Plângeri si soluționarea disputelor:

In cazul apariției unei dispute legate de termenii din contract (termenii contractuali sunt prezentați in acest document si poarta numele de termeni si condiții),cumpărătorul trebuie sa contacteze serviciul de asistenta prin email la contact@activaresoft.ro   

10.1 Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor se face pe canal electronic ( e-mail ) intr-un termen maxim de 24 ore. 

In mod obisnuit, livrarea va fi efectuata in 5-30 minute de la achitarea unei comenzi dar niciodata mai mult de 24 de ore.

Ultima actualizare: 08-Ianuarie-2024

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Citește mai mult.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare