Clicky

MS Project Pro 2021

In Stock

✅ Activare pentru o perioadă nelimitată

✅ Windows 10 & 11

✅ Update-uri periodice

✅ Licențe Retail

✅ Activare online

159.00lei

TOATE PLĂȚILE SUNT SECURIZATE

toate platile sunt securizate

Descriere

Project Pro 2021

Microsoft Project pro 2021 este un produs software de gestionare a proiectelor, conceput pentru elaborarea unui program, atribuirea sarcinilor și a resurselor, urmărirea progresului, gestionarea bugetului, analiza rezultatelor, etc.

Dacă lucrezi într-un domeniu ce necesită multă planificare, MS Project 2021 este instrumentul de care ai nevoie pentru a lucra eficient și pentru a livra la timp proiectele de care te ocupi.

Printre cele mai mari avantaje ale acestui program MS Project 2021 se numără reducerea timpului de organizare prin intermediul instrumentelor de planificare automată, gestionarea corectă și eficientă a resurselor disponibile și luarea unor decizii rapide (ce au la bază informații reale și corecte) pe baza unor rapoarte integrate.

În cadrul MS Project Pro 2021 poți lucra cu rapoarte de tot felul, diagrame Gantt, foi de pontaj, șabloane predefinite, etc.

În plus, poți ține legătura pe tot parcursul desfășurării proiectului cu membrii echipei cu care lucrezi prin intermediul Microsoft Teams (totuși, pentru acest instrument ai nevoie de licențiere separată).

MS Project Pro 2021 este un instrument puternic, cu o interfață prietenoasă ce îl face ușor de utilizat, care îți permite să lucrezi pe un proiect alături de echipa ta și să îl gestionezi corespunzător, de la A la Z.

Vine la pachet cu multe beneficii și avantaje pe care le vei descoperi pe măsură ce începi să folosești programul. Achiziționează licența pentru acest program și descoperă cât de ușor este să organizezi și să manageriezi orice proiect care îți iese în cale.

AICI găsești toate produsele disponibile.

Leave a Reply

error: Copierea partiala sau totala a acestui site este strict interzisa

OFERTĂ VALABILĂ PÂNĂ PE 31 AUGUST

OFERTĂ

10% Reducere
La toate produsele

Reducerea se aplică automat și poate fi vizibilă în pagina de coș sau checkout 

5/5