Clicky

Licenta Windows 10 Pro

In Stock

Licenta Windows 10 Pro ieftina

✅ 100% Original, fără dată de expirare

✅ Factură fiscală pentru firmă sau persoană fizică

✅ Destinată activării unui singur dispozitiv

✅ Activare online

✅ Licență transferabilă

✅ Se asociază contului Microsoft

✅ Tutoriale pentru instalare și activare

✅ Garanție 3 ANI de la data achiziției

✅ Se descarcă de pe site-ul producătorului

30.00lei

TOATE PLĂȚILE SUNT SECURIZATE

toate platile sunt securizate
SKU: Windows10 Categorii: ,

Descriere

Recenzii:
Comments Rating 5 (28 reviews)

Bucură-te de siguranță și funcționalități multiple cu Licenta Windows 10 PRO

 

Descoperă toate calitățile laptopului/desktopului tău, în deplină siguranță și legalitate, folosindu-te de avantajele fascinante pe care ți le aduce o licenta Windows Pro. 

”Go to settings to activate Windows”, poate fi unul dintre cele mai neplăcute mesaje, transmis de sistemul de pe dispozitivele tale. 

Fie că, vrei să instalezi un sistem de operare nou, sau te folosești deja de unul piratat, un windows fără licență  îți oferă acces limitat la anumite caracteristici,  și îți poate pune în pericol datele, munca și pe tine, ca persoană. 

În prezent, un sistem de tip laptop/PC sau mobil este indispensabil.

Fie ca muncești de acasă, fie că ai anumite proiecte personale, copilul tău studiază de pe un dispozitiv desktop sau laptop, sau pur și simplu, alegi să îți petreci timpul în fața calculatorului,  trebuie să te asiguri că ai parte de cele mai bune condiții, atunci când te conectezi la aceste dispozitive digitale. 

Indiferent de scopul, pentru care te folosești de calculatorul sau laptopul tău, acesta are  nevoie de licență pentru sistemul de operare sau programele folosite. 

 

Ce este licenta Windows Pro?

Sistemul de operare al PC-ului sau al laptopului tău, este elementul esențial pentru funcționarea acestui tip de dispozitiv.  Iar acesta este important,  să fie licențiat, deoarece este ilegal să folosești un sistem piratat.  

O licentă software îți oferă, înainte de toate, dreptul legal de a instalat, accesa, utiliza, executa sau interacționa cu un anumit program, indiferent că ești persoană fizică sau juridică. 

Dacă ai o afacere, cu atât mai mult ai nevoie de o licenta Windows 10 pro , pentru că vei lucra în SIGURANȚĂ, dar în același timp minimizezi costurile firmei.

Sistemul Windows 10 pro este absolut necesar utilizatorilor de PC-uri sau laptopuri. Este unul dintre cele mai populare și utilizate sisteme de operare in România. 

 

Fii în trend. Folosește și tu, cea mai buna versiune de Windows 10

După ce Microsoft a anunțat că nu mai oferă sprijin utilizatorilor de Windows 7, se aștepta o trecere rapidă la Windows 10 Pro.

În prima fază nu s-a întâmplat așa. Studiul realizat de NetMarketShare în 2020, arată că în 2019, încă 25,6 % dintre utilizatori foloseau încă,  Windows 7.

Astăzi însă, procentul celor care au instalat Windows 10 Pro a crescut și este în continuă ascensiune. 

Ce este un sistem de operare ?

Orice calculator este dotat cu un sistem de operare care permite și favorizează execuția altor programe.

Sistemul de operare este cel mai important ansamblu de programe instalate pe un calculator. Acesta are sarcina de a gestiona corespunzător toate resursele calculatorului, iar în baza acestuia funcționează mai multe programe interconectate. 

Iată care sunt cele mai cunoscute sisteme de operare la calculatoare și laptopuri.

 • Windows: este cel mai cunoscut și utilizat de deținătorii de PC-uri sau laptop-uri. Este conceput de către Microsoft și a apărut pentru prima dată în 1985. În prezent, a  ajuns la cea de a 10-a versiune a sa.
 • Linux: un sistem de operare dezvoltat în 1969, este la bază, un nucleu care asigură legătura dintre hardware și software.
 • Mac OS (Operating System): un sistem dezvoltat de Apple în 1984, funcțional doar pentru produsele Apple.
 • Chrome OS: este creat de Google și se bazează pe kernelul Linux. Primul care a rulat Chrome OS este laptopul Chromebook, în 2011.

Cum știi ce fel de licență ai nevoie?

Atunci când alegi licența pentru calculatorul tău trebuie să ai în vedere 2 aspecte importante: 

 • capacitățile calculatorului sau al laptopului;
 • utilitatea licenței.

Dispozitivul pe care va fi instalată licența, trebuie să întrunească cerințele de sistem recomandate de Microsoft,  pentru ca acesta să funcționeze la capacitatea sa maximă. 

Astfel, pentru a instala Windows 10 cu licență pe calculatorul tău, acesta trebuie să aibă:

 • Procesor cu viteză de 1 GHz sau mai mare, ori System on a Chip (SoC).
 • 1 GB RAM pentru 32 de biți sau 2 GB RAM pentru 64 de biți.
 • Spațiul pe hard disk de 16 GB pentru 32 de biți și 32 GB pentru 64 de biți.
 • Placă grafică DirectX 9 sau versiune ulterioară cu driverul WDDM 1.0.
 • Afișaj de 800×600.
 • Conexiune la internet pentru actualizări, descărcarea funcțiilor și altele.

Opțiuni diverse pentru fiecare pachet de Licenta Windows 10 Pro

Fiecare licență are în componența sa, diverse pachete de opțiuni. Așadar,  va trebui să stabilești, pentru ce anume îți dorești să achiziționezi această  licență.

Windows 10 Home este creat pentru utilizarea personală, acasă. Deci acesta este ideal pentru o utilizare de intensitate mică/medie și pentru activități ușoare.

Windows 10 Pro însă, este gândit pentru companii, pentru utilizarea la birou, având caracteristici mai ample. Acesta diferă ca și preț de Windows 10 Home. 

Ce să alegi? Licenta windows 10 Pro Retail, OEM sau VUP?

Pentru a știi care licență este cea mai potrivită pentru tine, este important să te gândești la ce tip de licență ai nevoie. Iar pentru a-ți face decizia mai ușor de luat, vom explica care este destinația fiecărui tip de licență. 

Licența OEM (Original Equipment Manufactured) care este destinată producătorilor, dealerilor și celor care asamblează calculatoare, adică achiziționezi calculatorul cu licență. 

Licența de Retail este o alegere bună pentru că reprezintă versiunea completă a Windows și nu are restricții. Practic, aici tu poți face regulat actualizările, dacă ai o licenta windows pro 10 retail. Mai mult, aceasta, nu este condiționată de un anumit calculator.

Licența VUP este o cale de mijloc între cele două deja menționate. Practic, dacî deții deja o versiune mai veche a Windows, poți instala pachetul pentru a trece la una mai nouă.

 

Folosește-ți dispozitivul fără griji, cu o licenta Windows 10 Pro

Dacă până acum ai ales să nu te folosești de o licență, acum este timpul să o faci, pentru că există variante foarte accesibile ca preț, chiar și pentru uzul personal.

Un Windows fără licență este întotdeauna vulnerabil în fața virușilor iar o afacere, oricât de mică, nu-și poate asuma asemenea riscuri.  Daunele de natură tehnică în urma unui atac cibernetic nu sunt singurele situații care pot apărea.   

Poți pierde întreaga corespondență sau toată munca ta. 

În plus, amenzile instituțiilor abilitate în domeniu sunt usturătoare.  Același lucru este și pentru uzul personal, întotdeauna Windows va funcțioana la parametrii normali doar atunci când este licențiat.

Așadar, folosește-te de windows licențiat pentru a scăpa de toate aceste griji. 

 

Optează pentru Windows 10 Pro –  cel mai cunoscut și apreciat sistem de operare.

Windows este cel mai popular și utilizat sistem de operare, cel puțin în România. Asta, datorită caracteristicilor sale multiple de funcționare. 

În prezent, cea mai utilizată versiune lansată de Microsoft este Windows 10 Pro. pentru că este potrivit pentru o mare varietate de utilizatori. 

Beneficiile utilizării sistemelor de operare licențiate

 • Bootare accelerată ( încărcare rapidă a sistemului);
 • Încărcare rapidă a documentelor și paginilor web;
 • Procesare și printare mai rapidă a documentelor;
 • Beneficiezi de siguranță la costuri reduse;
 • Reduci costurile pentru achiziția softurilor;
 • Ai acoperire din punct de vedere, legal ( este ilegal să folosești produse piratate);
 • Beneficiezi de acces direct la producător;
 • Te  bucuri de update-urile software-urilor care îmbunătățesc funcționalitatea dispozitivului tău;
 • Elimini vulnerabilitatea de securitate;
 • Primești garanția unui software nealterat, care funcționează corespunzător;

 

Cât de important este un sistem de operare licentiat și cum te ajută o licenta Windows 10 pro ?

Sistemul de  operare care utilizează o licenta Windows 10 pro este unul fluid și sigur. Acesta  asigură o bună funcționare a calculatorului, în mod constant, dar și actualizări regulate.

Aceste update-uri realizate,  aduc îmbunătățiri funcțiilor pe care sistemul de operare le deține, dar și remediază eventuale erori. 

Toate calculatoarele sau laptopurile au instalate sisteme de operare pentru a permite rularea altor programe cu ajutorul funcțiilor printre care:

 • planificare și control al fluxului programelor;
 • control asupra erorilor care pot apărea în timpul execuției programelor;
 • administrarea spațiului memoriei interne și externe;
 • asigurarea securității și utilizarea optimă a resurselor calculatorului.

 

Îndrăznește. Du-ți afacerea la un alt nivel. Mențineți datele afacerii în siguranță

Indiferent de tipologia afacerii tale, ai nevoie de rapiditate, de performanțe ridicate dar și de siguranță.  Licenta Windows 10 pro este soluția ideală, care va ține pasul cu afacerea ta.  

Cu o funcționalitate îmbunătățită, caracteristici de securitate integrate, dar și funcții de protecție, te vei bucura de fiecare folosire, la maxim,  a dispozitivelor tale. 

 

Licenta Windows 10 Pro pentru afacerea ta

Pentru mediul de afaceri, s-a demonstrat că un Windows 10 Pro poate duce la creșterea productivității prin:

 • Interfață modernă și funcții ușor de utilizat,  fiind o versiune actualizată a Windows 7, un sistem de operare foarte apreciat;
 • Windows 10 Pro este compatibil cu foarte multe aplicații ale Windows 7 și cele mai multe dispozitive utilizate;
 • Sistemul de operare este conceput pentru multitasking fiind mai rapid. Acesta reușește să ruleze până la 4 programe/aplicații simultan;
 • Aplicațiile eficiente, utilizarea desktop-ului la distanță sau asistența vocală Cortana, fișierele depozitate pe cloud prin OneDrive sunt doar câteva aspecte care duc la o productivitate crescută.
 • Capacitate de a păstra datele stocate în siguranță deplină. 

Evită riscurile. Folosește-te de sisteme de operare licențiate.

Indiferent că alegi o licență windows ieftină sau scumpă, scapi, nu doar neplăcerile cauzate de performanțele slabe ale dispozitivului tău, dar și de probleme legale. 

Tot mai multe persoane evită să folosească sisteme de operare piratate, chiar și pentru uz personal, tocmai pentru a nu întâmpina astfel de probleme neplăcute. 

În prezent acestea, sunt ușor de găsit și foarte accesibile astfel că este timpul să ai și tu, propria ta licenta windows 10 pro la un preț foarte bun.  

 

La ce riscuri te expui dacă nu utilizezi sisteme de operare licențiate?

Licențele software intră sub incidența Legii 81/1996 actualizată, privind protecția drepturilor de autor.

Mai exact, oricine alege să instaleze un sistem de operare,  fără a plăti drepturi de autor, este considerat că practică pirateria.

,,Art.139 (6) În sensul prezentei legi, prin mărfuri-pirat se înţelege toate copiile, indiferent de suport, inclusiv copertele, realizate fără consimţământul titularului de drepturi sau al persoanei legal autorizate de acesta şi care sunt executate, direct ori indirect, total sau parţial, de pe un produs purtător de drepturi de autor ori de drepturi conexe sau de pe ambalajele ori copertele acestora.”

În cazul persoanelor fizice acest lucru ar putea fi întâlnit pentru că persoanele fizice nu sunt expuse controalelor autorităților.

În cazul persoanelor juridice este exclus pentru că sunt supuse controalelor periodice iar folosirea softurilor nelicențiate este drastic sancționată.

Dacă deții o firmă cu câteva departamente, în care sunt utilizate mai multe calculatoare, atunci lucrurile devin și mai complicate. Dacă sistemul de operare este copiat, sancțiunile pot ajunge la ordinul zecilor de mii de lei. Iar tu, cu sigurnață nu îți dorești să ajungi aici. 

De unde cumpar licenta windows 10?

Atunci când ai nevoie de un sistem de operare perfect pentru tine, decizia nu este tocmai ușoară. Iar întrebarea ”de unde cumpar licenta de windows 10” s-ar putea să te facă să devii confuz, datorită multitudinii de oferte din online. 

Deși găsești pe internet multiple soluții, nu toate sunt recomandate.  Trebuie să fii atent ca licența pe care o achizționezi să îndeplinească anumite condiții și să fie totul în legaltitate. 

Acum nu mai este nevoie să cauți, pentru că soluția ta este chiar aici. 

Dacă te afli în imposibilitatea achiziționării unei licențe  noi, optează pentru licențele refurbished.

Fie că ai nevoie de licenta Windows 10 Pro Windows 11 sau de pachet Windows și Office, îți oferim soluția potrivită pentru tine, prin licențele refurbished. 

Licențele folosite sunt la fel de valabile ca cele noi doar că au fost folosite pe device-uri care ulterior au fost scoase din uz. Cu autorizarea Microsoft, licențele pot fi folosite pentru alte PC-uri sau laptop-uri.

Evită opțiunile cu licențe gratuite preluate de pe internet, cu excepția actualizărilor oferite de Microsoft. Este puțin probabil ca astfel de practici să mai poată avea loc, dar dacă încă mai recurge cineva la asta, te ppâi alege cu probleme, sau situații care te obligă să reinstalezi sistemul de operare, fapt ce poate duce la pierderea datelor de pe calculator. 

Avantajele pe care ți le oferă licentele refurbished

Licența refurbished (folosită) provine de la un PC/Laptop scos din uz, dar îți oferă aceleași avantaje. 

 • Ești în legalitate;
 • Performanță identică celei noi;
 • Potrivită pentru Windows,  Microsoft Office 2019, 2021, MS Project 2019;
 • Vine împreună cu un sistem antivirus pentru protejarea dispozitivului tău;
 • Actualizări constante;
 • Securitate și suport;
 • Preț accesibil. 

 

Bucură-te de licenta ta Windows 10 pro ieftina  de la activaresoft.ro

Cu ajutorul partenerilor de software refurbished îți oferim licențe la prețuri avantajoase. Îți punem la dispoziție, inclusiv servicii de activare software.   

Fie că ai nevoie de licenta Windows 10 pro pentru firmă sau pentru uz personal, primești din partea noastră pe lângă licența achiziționată, o garanție pentru 3 ani și asistență gratuită la activare.

Alege produsul potrivit nevoilor tale iar te îndrumăm în pașii pe care trebuie să-i faci pentru a activa softul oferindu-ți asistență profesională. 

Descoperă toate beneficiile unei licențe achiziționate de pe activaresoft.ro

Achiziționează-ți acum propria licență și te bucuri de:

Livrare rapidă pe email. Imediat după achiziție, produsul ales, va ajunge la tine, în câteva minute, simplu și ușor, pe adresa de email. 

 Factura pentru achiziție. După ce ai achiziționat licența ta pentru windows 10 pro la preț mic, primești factură și garanția produsului achiziționat. 

Codul de activare a licenței. Codul de instalare este foarte important. Fară acesta nu ai reuși să faci activarea digitală. Primești inclusiv codul de activarea windows 10 pro key, imediat după achiziție. 

Kit-ul pentru instalare. O dată cu comanda, primești întreg kit-ul de download  windows 10 pro, de care ai nevoie pentru instalare. 

Tutoriale explicative. Nu trebuie să fii expert sau să îți faci griji în privința instalării. Îți oferim și tutoriale explicative sub formă de text și video. 

Garanție 3 ani

Asistență gratuită. 

 

Activare digitala ușoară pentru Windows 10 pro

Procesul de activare Windows 10 pro cmd, este unul simplu și tot ce ai de făcut este să urmezi pașii recomandați de noi.  

După introducerea codului unic al  licenței tale, acesta nu va mai putea fi folosit pe alte dispozitive. 

Descoperă produsele noastre, iar noi, îți  stăm la dispoziție pentru orice informație suplimentară.

În plus, vă asigurăm de sprijinul nostru pentru pentru activarea oricărei licențe achiziționate.

Principalii pasi de care să ții cont, inainte sa cumperi o licență.

Înainte de a achiziționa o licență ține cont  de aceste aspecte pe care ți le oferă retailerul care vinde licente. Acestea ar trebui să includă. 

 1. Transparență.

Primul lucru de care ar trebui să ții cont este ca magazinul să fie transparent și să îți ofere toate detaliile precum: termeni și condiții, informații despre societate, informații despre rambursare sau soluționarea problemelor.

 1. Asistență.

Magazinul de la care vrei să cumperi licența ar trebui să îți ofere asistență, ia comunicarea cu acesta să fie foarte rapidă și ușoară. 

 1. Garanție.

Garanția pe care un magazin de licențe o oferă este foarte importantă deoarece aceste licențe ieftine sunt refurbished și ele se pot dezactiva în timp.

Cumpără doar de la acele magazine care îți oferă garanție.  În cazul în care licența expiră,  în scurt timp după achiziție, fără garanție, nu ai altă alternativă,  decât să cumperi alta.

 1. Recenzii și păreri.

Trebuie să ții cont și de recenzii, deși, în acest domeniu ele nu sunt întotdeauna reale. Cântărește cu atenție ceea ce este spus în recenzii, ce reclamă oamenii sau ce spun despre produsul care te interesează.

 1. Contact telefonic

Dacă ai găsit un magazin pe internet care crezi ca îți poate oferi ceea ce cauți, te sfătuiesc ca înainte de a face achiziția să-i contactezi telefonic.

Te asiguri că ofertele sunt reale și foarte important, întreabă ce garanție îți oferă și dacă ți se va dezactiva licența după 1 an, ce asistență îți vor oferi.

 1. Nu te grăbi

Nu te grăbi niciodată să îți adaugi datele de card și să faci achiziția, înainte de a te informa foarte bine despre magazinul de pe care vei face achiziția .  

 

Instalarea ma poate face să pierd datele vechi?

Instalarea unei noi versiuni cu licenta windows  peste cea veche nu îți va afecta datele, pentru că modificările se fac doar asupra fișierelor de sistem. 

 

Bucură-te de toate caracteristicile și funcționalitățile, pe care ți le oferă Windows 10 PRO, chiar acum

 

 Cine suntem? 

Activaresoft.ro este un magazin specializat în vânzarea licențelor.  Îți oferim  licențe cu perioadă de lucru nelimitată, adecvate legilor în vigoare. 

Pentru că ne dorim  ca tu să fii în siguranță și ai să o experiență plăcută, atunci când te folosești de dispozitivele tale, îți oferim nu doar produse sigure dar și suport. 

Alege să faci din instalarea windows-ului tău un lucru sigur și simplu cu licente de la activaresoft.ro 

Mai multe despre noi, poti gasi si AICI

 

 

 

28 Comments

 1. Călin 11 aprilie 2022
 2. George Foca 11 aprilie 2022
 3. Savin Catalin 12 aprilie 2022
 4. Ionut C 23 aprilie 2022
 5. Dragos 2 mai 2022
 6. Ana 4 mai 2022
 7. Mariana Postolache 10 mai 2022
 8. Silviu 19 mai 2022
 9. Ioan Stoica 31 mai 2022
 10. Gabriela Staicu 1 iunie 2022
 11. Marian Cazan 10 iunie 2022
 12. Marina Taban 11 iunie 2022
 13. Georgiana 12 iunie 2022
 14. Mihai Munteanu 13 iunie 2022
 15. Tudorica Puflea 13 iunie 2022
 16. Daniela 14 iunie 2022
 17. Valeriu 15 iunie 2022
 18. Rodica Miron 17 iunie 2022
 19. Razvan 18 iunie 2022
 20. Doru Pana 18 iunie 2022
 21. Sabina 21 iunie 2022
 22. Gina Poiana 22 iunie 2022
 23. Marina Soare 22 iunie 2022
 24. Beatrice 24 iunie 2022
 25. Noemi 25 iunie 2022
 26. Costel Cioban 27 iunie 2022
 27. Elena 28 iunie 2022
 28. Daniel Viclea 5 iulie 2022

Leave a Reply

Sending

error: Copierea partiala sau totala a acestui site este strict interzisa

OFERTĂ VALABILĂ PÂNĂ PE 31 AUGUST

OFERTĂ

10% Reducere
La toate produsele

Reducerea se aplică automat și poate fi vizibilă în pagina de coș sau checkout 

5/5